Home arrow Links
 
 
 
 
Links
Brandweerlimo

Een aantal korpsleden van de brandweer Eemnes hebben een bijzonder voertuig in beheer namelijk een echte brandweerlimo. Wil je meer weten. Klik dan hier.

Image

 
Bent u veilig in uw eigen huis? - Test het nu!

Brand in huis, u moet er niet aan denken. Maar er een keer bij stil staan kan geen kwaad. Want ben tu zich bewust van de gevaren in uw huis? Klik hier om verder te gaan.

 
Regio webgids

RegiowebgidsBunschoten.nl is de complete internetsite voor de regio Bunschoten met diverse onderdelen waar het bedrijfsleven en particulieren elkaar kunnen vinden.

 
Vuurwerkspel

In dit spel leren jongeren de risico's van vuur en vuurwerk en hoe ze daarmee veilig kunnen omgaan.

 
Hulp bij auto te water

Nederland is een waterrijk land. Het gebeurt dan ook zo’n 750 a 800 keer per jaar dat er een auto in het water terecht komt. Op 8 september jl. is de brandweer van Bunschoten nog voor een auto te water bij de Bisschopsweg uitgerukt. In de meeste gevallen is er alleen materiele schade. Toch is er vaak ook persoonlijk letsel en in het ergste geval zelfs een dodelijke afloop. Een angstaanjagende gedachte, ook omdat mensen vaak niet precies weten hoe ze moeten handelen. Op deze website proberen we misverstanden uit de wereld te helpen. En leggen we u uit hoe u dan wel het beste kunt handelen om snel en veilig uit uw auto te ontsnappen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 5 van 14

© 2018 BrandweerBunschoten.nl
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Template Design by funky-visions.de