Home arrow Links
 
 
 
 
Links
Hoe veilig is het bij u thuis?

Ja, "hoe veilig is het bij u thuis"? Als u dat wilt checken, surf dan naar de volgende site: www.brandtest.nl.

 
Nationale Brandpreventieweken 4 - 25 oktober

Elke dag breekt er in zo'n 20 woningen in Nederland brand uit, ongeveer 7.000 woningbranden per jaar. Daarbij vallen 40 doden en 700 ernstige gewonden slachtoffers. Binnen 5 minuten kan er een uitslaande brand zijn, binnen 3 minuten is er al giftige rook. Elke seconde telt dan. Een rookmelder maken het verschil tussen leven en dood www.rookmelders.nu.

Ook de gemeente en de brandweer Bunschoten houden gezamenlijk een voorlichtingscampagne waaronder een controle op brandveiligheid in uw woning. Klik hier om hierover meer te weten.

 
Werkstukken en Spreekbeurten

Wil je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden over de brandweer, dan kan je op de volgende link een hoop informatie vinden. Succes met je werkstuk en/of spreekbuurt.

 
Stichting Salvage

Heeft u brand gehad in uw woning of (bedrijfs)pand dan wordt vaak door de brandweer Salvage ter plaatse geroepen. Salvage helpt u namens de gezamenlijke brandverzakeraars. U moet dan denken aan persoonlijke hulpverlening, schadebeperking en zaakwaarneming. www.stichtingsalvage.nl

 
Nederlandse Brandwonden Stichting

De Nederlandse Brandwonden Stichting is actief op een groot aantal vlakken van preventie tot, behandeling, verpleging en onderzoek. Meer weten? www.brandwonden.nl

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 6 - 10 van 14

© 2018 BrandweerBunschoten.nl
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Template Design by funky-visions.de